Агросистема ЛТД
Головна / Новини / Семінар за участю представників компанії Milkrite Interpuls

Семінар за участю представників компанії Milkrite Interpuls

АГРОСИСТЕМА ЛТД спільно з Milkrite Interpuls провела семінар на тему «Дизайн та продуктивність дійкової гуми і її вплив на здоров’я вимені». Семінар відбувся в Києві 27 вересня.

Вступне слово проголошував "патріарх" доїльної справи Ніно Ніколіні.

На першому етапі представники компанії Milkrite Interpuls Мартін Еструп та Валеріу Волков представили результати досліджень різних типів дійкової гуми, їх вплив на здоров’я тварин та на молоковіддачу.

На особливу увагу заслуговували результати досліджень проведених професором Екхардом Шютте, що показують значне зростання патогенної мікрофлори при невчасній заміні дійкової гуми.

На етапі практичних досліджень, що проводились на базі ПСП Шевченківське в селі Лука в Київський області, визначались режими роботи доїльного обладнання.

Після проведення необхідних вимірювань та здійснення розрахунків було запропоновано варіанти налаштувань доїльного обладнання з метою покращення процесу доїння.

На заключному етапі нашими представниками проводились дослідження отриманого молока на вміст в ньому соматичних клітин. Дослідження проводились з використанням сучасного обладнання – лічильника соматичних клітин Lactoscan SCC.

Результати досліджень показали, що за таким показником як вміст соматичних клітин молоко отримане на ПСП «Шевченківське» можна віднести до екстра ґатунку.

Серед учасників семінару були представники господарств молочної галузі таких як ПАТ Зернопродукт МХП філії Гордіївська та Рідний край, ПСП Шевченківське. Також були присутні представники ВНЗ аграрного профілю.

Компанія АГРОСИСТЕМА ЛТД планує і надалі проводити подібні семінари на цікаві і актуальні теми

Поділитись у мережі

x